Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Виставка художниці-вишивальниці Ніни Гончарук

Анонс: 15-25 січня 2009, Київ. В музеї ім. Івана Гончара проходить виставка подільської майстрині декоративно-вжиткового мистецтва.

Вишивані твори Ніни Гончарук, представлені на нашій виставці – це натюрморти, пейзажі, портрети. У натюрмортах переважають квіти. Як і улюблена її художниця Катерина Білокур, Ніна Гончарук вважає природу живою академією мистецтв. Яскраві чорнобривці, ошатні мальви, сором’язливі лілеї, духмяний бузок, спекотно-запашні соняшники. А ще – стежка серед пшеничного поля, і маків цвіт обабіч, і високе ясне небо…

Чи не найкраще художниці вдаються пейзажі. Це і тихоплинний Південний Буг, і грайливо-пінне море, і самотня альтанка на березі невеличкого озерця, і романтичні берізки, і гаряче маєво осіннього лісу. І не обов’язково вони мають бути вщент зашиті нитками – іноді образ створюється кількома стібками, поміж якими звучить полотно…

Ніна Гончарук є лауреатом багатьох конкурсів і активною учасницею виставок у Києві, Івано-Франківську, Тернополі, Кам’янці-Подільському; бере участь у ярмарках народного мистецтва. Нині у послужному списку майстрині вже понад 50 виставок, одинадцять з яких – персональні.

“Я віддаю на ваш суд частину мого життя, мої безсонні ночі, мої радощі й болі, які виливаються стібочками в буянні барв вишиваних виробів… У цьому житті ніщо не вічне, тільки краса й добро!” – каже Ніна Гончарук. Тож ласкаво просимо до огляду творів мисткині!

Виставка діятиме з 15 до 25 січня 2009 року
щодня, крім понеділка,
з 10.00 до 17.30.

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Адреса Музею: Київ, вул. Івана Мазепи, 29.
Їхати: ст.м.”Арсенальна”, авт.№24, трол.№38 до кінцевої зупинки за Києво-Печерською лаврою.
Телефони для довідок: (044) 229-00-87, 288-54-19, 280-52-10.

09011901sch

В тему:

Музей ім. Івана Гончара. Офіційний сайт

Персональний сайт Ніни Гончарук

Comments are closed.