Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

У Львові день УПА відзначать розстрілом радянських вождів

10101401schАнонс: 20 жовтня, Львів, студентський клуб “Львівська Політехніка”. Львівська молодь до дня Української повстанської армії проведе патріотичну вечірку “Повстанський клюб”. Дрес-код: повстанський стрій або вишиванка.




20 жовтня о 19.00 у Львові в студентському клубі НУ ЛП відбудеться українська патріотична вечірка “Повстанський клюб”, приурочена до дня Української повстанської армії та свята українського війська.

10101206eМолодь Львова матиме можливість не лише потанцювати під якісну українську музику, а й взяти участь у тематичних конкурсах та забавах. Молоді люди позмагаються у стрільбі по вождях СРСР та керівниках НКВД, а також вестимуть імпровізовані бої, перев’язуватимуть поранених, а також нарізатимуть сало на швидкість, танцюватимуть гопака тощо.

Організатором акції є ГО Молодіжний націоналістичний конгрес (МНК) спільно з Львівською міською радою.

Учасники вечірки матимуть змогу взяти участь у повстанському караоке і позмагатись у виконанні пісень УСС та УПА, а також потанцювати українського рок-н-ролу.

Для тих, хто зголодніє, організатори підготували повстанську кухню, де можна буде скуштувати традиційного кулешу та інших “підпільних” страв.

Організатори повідомили, що вартість квитка на вечірку “Повстанський клюб” – 30 грн, для тих, хто прийде у повстанському костюмі чи вишиванці – 25 грн. Кожен охочий зможе отримати бофон на знижку – для цього треба розшукати повстанця, який періодично з’являтиметься на вулицях Львова. Перша поява – у вівторок 12 жовтня о 11.30 на площі перед університетом Франка.

“Перевірка паролем на вході озброєними повстанцями, польова кухня та відтворення підпільної радіостанції “Афродіта” – це лише невеличка частина того, що чекає на відвідувачів у “Повстанському клюбі”. Ми хочемо якнайточніше відтворити атмосферу, що панувала в рядах УПА, а також представити нашу історію цікаво та популярно”, – повідомив представник МНК Андрій Бень.

Джерело:
“ТСН”


В тему:

У Києві на Контрактовій площі пройшла художньо-історична акція “Гайда в повстанці!”

“Музеїв ніколи не буває забагато”

Вишиванка в стилі “Мілітарі”

Історико-героїчні футболки

Група війсково-історичної реконструкції Української Повстанської Армії

Comments are closed.