Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

ГАЙДАМАКИ вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week

10030401schАнонс: 13 березня 2010. Київ, ТК «Acco International». У рамках Українського тижня моди о 16 годині відбудеться показ нової колекції дизайнера Олесі Теліженко «Дикий простір». Гурт ГАЙДАМАКИ, відомий далеко за межами України, у повному складі вийде на подіум, щоб представити моделі «прет-а-порте» кращого сучасного одягу для чоловіків-переможців, на яких тримається світ.

10030403schКолекції Олесі Теліженко традиційно поєднують український колорит та сучасну моду у притаманному їй стилі етно-кутюр. Дизайнер успішно працює з родиною Віктора Ющенко, Ніною Матвієнко, Раїсою Богатирьовою, багатьма знаковими, неординарними особистостями країни. Особлива ж увага сезону осінь-зима 2010-2011 буде приділена чоловічій частині колекції, як бажання захистити чоловіків початку нового десятиліття від жіночності та стилю «унісекс», котрий стрімко захоплює нашу реальність, повернути світу сильного і мужнього чоловіка. Саме тому колекцію презентуватимуть ГАЙДАМАКИ – шестеро колоритних музикантів, творчість яких повна непоборної чоловічої енергії, енергії воїнів.

Олеся Теліженко: «Цікаво, що світові колекції у більшості жіночі, а спонсори переважно чоловіки. Справжні, сильні, талановиті у бізнесі і удатні у житті. Неголені через хронічний брак часу, із втомленими від недосипу очима. Але справжніми, мужніми, відповідальними – на них тримається світ. Вони кремезні продовжувачі своїх предків, котрих рвало у Дике Поле назустріч ворогу. В їх жилах кипить гаряча кров та їх темперамент, осідланий ХХІ століттям. Вони –переможці!»

Знайомству музикантів і дизайнера передувала маленька приватна історія: саундтреком до весілля Олесі Теліженко та її чоловіка Руслана Зайченка була музика ГАЙДАМАКІВ. Через такий сентимент на фестивалі Країна мрій Олеся познайомилася з лідером гурту Олександром Ярмолою – у цей час музиканти як раз були у пошуку концепції візуального образу. За спільних ідей та поглядів було створено концертні костюми у стилі мілітарі з елементами етно у червоно-чорних гайдамацьких кольорах. Такими ГАЙДАМАКІВ запам’ятали Австрія, Німеччина, Росія, Італія, Україна, Польща, Румунія, Голландія, Угорщина, Канада, Чехія, фестивалі Sziget, Джаз-Коктебель та Balkanfest.

10030402sch

«Нам дуже добре виступається у цих костюмах, комфортно і впевнено, – говорить Олександр Ярмола. – Усі звертають увагу та роблять компліменти».

Дружба та співпраця митців продовжаться у колекції «Дикий простір». ГАЙДАМАКИ вперше у житті вийдуть на подіум під власну музику, а на after-paty показу в одному зі столичних клубів вперше заграють власний dj-set.

Ukrainian Fashion Week та показ колекції Олесі Теліженко відбудеться за адресою: м. Київ, ст. м. “Політехнічний інститут”, парк Пушкіна, пр-кт Перемоги, 40Б, ТК «Acco International»

Побачити дефіле та запальну вечірку на власні очі можна, оформивши акредитацію на Ukrainian Fashion Week до середи 10 березня (o.yerman@haydamaky.com / 80676566118 / Ольга Єрмак).

Про колекцію
Кольорова гама колекції втілює у собі весь колорит степу: від сивих ранкових туманів до випаленого сонцем різнотрав’я звіробою, ковили, полину, стиглого колосу, аж до чорноти нічних небес. Основним декоративним мотивом колекції є захоплююча, багатокольорова вишивка Східного Поділля, котра виділяється серед українського розмаїття колоритом і орнаментикою, складною технікою виконання, геометрією мотивів, рельєфністю узорів.

Колекція твориться із натуральних матеріалів – льон, бавовна, шерсть. Яскраві індивідуальні речі, продумана геометрія крою, сміливі поєднання декоративних фактур і ручних швів – те, чим буде відрізнятися кожна річ колекції. Підібране особливо ретельно оздоблення для колекції – металеві ґудзики, кнопки, пряжки, замки , спеціально створені та зістарені на фабриці в Португалії.

Брюки незвичайного покрою, комбінезони, об’ємні сорочки і просторі куртки з капюшонами – все створено для чоловіка, котрий хоче голосно заявити про себе як про сильну, вольову, неординарну особистість.


Від «Рідної моди»®: Нагадаємо, що під музику «Гайдамаків» відбувався показ колекції німецького дизайнера українського походження Міри Франкевич. Самі учасники гурту в той раз не виходили на подіум (адже колекція була жіноча :-) ), а були почесними гостями показу.


В тему:

Олеся Теліженко: Мій стиль — етно-кутюр

Персональний сайт Олесі Теліженко

Офіційний сайт гурту “Гайдамаки”

«Скіфське золото» на сучасному одязі

Поляки шитимуть уніформу УЄФА “Євро-2012″ із вишивкою Теліженко

1 comment to ГАЙДАМАКИ вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week

  • На фото мне очень понравилась коллекция, я бы такую одежду точно носил. Жаль только что посетить Ukrainian Fashion Week не получится!:(