Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Модернова вишиванка “Хміль”

10021403schЯкщо ви молоді, і у вас буяє жадоба життя, то модернова сорочка «Хміль» – саме для вас.

Узор «хміль» є молодіжною символікою, поширеною в Центральній Україні, а також на Поділлі та Волині. «Хміль» дуже близький до символіки води й винограду, бо несе в собі значення розвитку, молодого буяння та любові.

Нашу сорочку виконано на чисто лляній нерадикально чорній тканині. На грудях дві смуги машинної вишивки сірим по чорному. Вишивка сірою ниткою створює контрастний візерунок, котрий добре видно на чорному тлі. Розріз на грудях застібається на чорні пластмасові ґудзики, прикриті планкою. Комір-стійка прикрашений такою самою вишивкою «хміль». На грудях – симетричні кишені, оздоблені поздовжньою вишивкою та сірою поперечною декоративною смужкою. Манжети на рукавах також прикрашені вишивкою.

Розріз на грудях застібається на чорні пластмасові ґудзики, прикриті планкою. Комір-стійка прикрашений такою самою вишивкою «хміль». На грудях – симетричні кишені, оздоблені поздовжньою вишивкою та сірою поперечною декоративною смужкою. Манжети на рукавах також прикрашені вишивкою.

Можливо, вам захочеться мати таку саму сорочку-вишиванку, але в іншій кольоровій гамі: наприклад, чорним по білому, або чорним-по-сірому, або світлозеленим-по-темнозеленому тощо. Пишіть нам ваші побажання (ridna.moda[равлик]gmail.com), і якщо є тканина відповідного кольору, то будете мати свій особливий варіант сорочки «хміль».


В тему:

Крижаний візерунок на вишиванці

Вишукана ткана блуза “Ромашка”

Comments are closed.