Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Різдвяна коляда в Музеї І.Гончара

10010509schАнонс: 09 січня 2010. Київ, музей І.Гончара. В рамках Всеукраїнського дитячого фольклорного фестивалю «ОРЕЛІ» відбудеться Різдвяна коляда.

На вас чекає ляльковий Вертеп, колядки та різдвяні піснеспіви у виконанні дитячих та молодіжних фольклорних гуртів. Народні рукотвори працюватимуть з соломою та тістом, виготовлятимуть традиційні різдвяні маски.

Сакральне і таємниче, дзвінке і світле Різдво в Україні. Воно збирає родини з різних кутів, з різних світів на спільну Святу Вечерю, на спільну коляду.

Дідухи, Вертепи, витинанки, різдвяні «павуки» та зірки вже декілька тижнів поспіль прикрашають експозиційні зали музею Івана Гончара. Конкурс «Іде звізда чудна» зібрав на різдвяній виставці роботи дітей з усієї України.

Наступним етапом Фестивалю стане спільна різдвяна коляда, що відбудеться в приміщенні Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара». На ній звучатимуть колядки та різдвяні піснеспіви у виконанні дитячих та молодіжних фольклорних гуртів. Народні рукотвори працюватимуть з соломою та тістом, виготовлятимуть традиційні різдвяні маски. Унікальний ляльковий Вертеп буде представлено фольклорним гуртом «Цвітень», а дитячий гурт «Ордана» з Житомирщини представить самобутні різдвяні традиції Поліського краю.

Запрошуємо всіх на кутю, на узвар, на різдвяну коляду!

Вхід вільний!

Свято триватиме: 16:00 – 20:00

Місце події:
НЦНК «Музей Івана Гончара»
Адреса: Київ, вул. Iвана Мазепи, 29
Тел./факс: (044) 288 9268
Тел. (044) 288 5419
E-mail: honchar_museum@ukr.net

Comments are closed.