Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Юрій Збітнєв в «Одязі Сили» від «Рідної моди»®

09121400schПід час прес-конференції, що пройшла у Львові 11 грудня, відомий громадський діяч, медик-юрист Юрій Збітнєв був вдягнутий у гімнастерку-сорочку «Перехід-IV» від «Рідної моди»®.

Відомо, що форма впливає на сутність. Так само одяг, який носить людина, суттєво впливає на її самовідчуття. Є одяг розслаблюючий (наприклад, піжама, халат чи подерті джинси з оголеним животом), а є одяг мобілізуючий, що дисциплінує і захищає. Мобілізуючим є одяг в стилі «мілітарі», тобто в дусі військової уніформи.

Саме в цьому стилі розроблено модель гімнастерки-сорочки, котру носять прихильники журналу «Перехід-IV». В основі Одягу Сили – поєднання сили Землі і сили Сонця, які позначаються відповідно чорним кольором (Земля) і сонячно-вогненними – червоним або жовтим.

Зручна чоловіча гімнастерка пошита з чорної саржі (чиста бавовна). На комірі-стійці нібито петлиці вишиті два тризубі. На правому рукаві вишитий знак “Трипільська сварга” – чотири козероги, що обертаються навколо сакрального Центру. Такий самий знак вишитий на лівій кишені. Розмір кишені 13х15 см (вільно вміщується паспорт в шкіряній обкладинці). Гімнастерка на грудях та на манжетах застібається на темно-металеві кнопки.

09121401sch 09121402sch

09121403sch 09121404sch

09121405sch 09121406sch

Фото Володимира КРИВЕЦЬКОГО (“Медіастар”) та «Рідної моди»®

А на персональному сайті Юрія Збітнєва є відеозапис зборів громадської організації Національна Гвардія, на котрому він так само вдягнутий у гімнастерку-сорочку «Перехід-IV» від «Рідної моди»®.


В тему:

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

ОДЯГ СИЛИ: Ігор Каганець на Радіо Ера FM (аудіо)

Плекаймо силу!

Мамай на драконі

1 comment to Юрій Збітнєв в «Одязі Сили» від «Рідної моди»®