Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Лунає слава далеко і близько про вечорниці в стилі «Етно-диско»!

09120303schАнонс: з 4 грудня по 13 січня Етно-диско-вечорниці Олега Скрипки відбудуться в Одесі, Запоріжжі, Харкові, Києві та Львові.

Вже багато років поспіль мандрують світом Українські Вечорниці. 4 грудня в Одесі стартує новий сезон Етно-диско-вечорниць – в рамках мистецької акції «З Україною в серці» душевне й веселе свято завітає до п’яти міст України.


На сучасних українських вечорницях модники та модниці вбираються у прабабусині вишиті сорочки та у потерті джинси в купі з дідовими чоботами, кросівками та ґерданами. А танцюють і співають вони під старі забуті мелодії, оздоблені новими звуками та ритмами, а також під сучасні хіти, заспівані по-народному.

09120302schВигадав і втілив Вечорниці у життя Олег Скрипка. У цьому проекті – максимально веселому, максимально драйвовому, максимально етнічному і максимально танцювальному – сам артист блискуче виступає у ролі діджея, оригінально вплітаючи у новий формат велику колекцію етнічної музики з усього світу. А ще в Одесі Ви побачите та почуєте Ле Гранд Оркестр, гурт «Мандри» та народну капелу «Чоботи з Бугая».

На вході кожен зможе скуштувати гарячий узвар, а протягом вечора пригоститися канапками, солоними огірочками та домашніми варениками. Отже, тепла й щира атмосфера забезпечена!

Добрі люди в добрий час на Вечорницях будуть в нас:

4 грудня – Одеса, виставковий комплекс Одеського Морського порту

13 грудня – Запоріжжя, Палац Спорту «Юність»

20 грудня – Харків, «Радмір Експохолл»

7 січня – Київ, Палац Спорту

13 січня – Львів, Палац Спорту «Україна»

Початок о 19-00.

Для тих, хто хоче виглядати етнічно, але не має вдома вишитої сорочки – на «Вечорницях» буде організовано торгівлю вишиванками та різними етнічними «примочками», як то крайки, чільця, міні-фартушки на джинси, краватки з українськими узорами тощо.


7 comments to Лунає слава далеко і близько про вечорниці в стилі «Етно-диско»!

  • Безумно интересно. Давно слежу за деятельностью Олега Скрипки в этом направлении. Он просто молодец.

  • Давненько его небыло слышно. Музыка мне его всегда нравилась! Удачи в творческой деятельности и вдохновления для новой музыки.

  • Смотрел по телевизору про это мероприятие. Очень понравилось. Все-таки молодец Олег Скрипка.

  • Лілія

    Доброго дня. Хотіла б попросити вислати мені на мейл фото з Андріївських вечорниць, які проводились у музеї Гончара в Києві. Щербина Володимир фоторгафував мене біля українського одягу в момнет, коли я приміряла вінок. Якщо це для вас не великій клопіт, то, будь-ласка, пришліть це фото. Наперед щиро вдячна.

  • Hrysto Razhdayetsya,

    v mene ot take pytannya! Na riznyh saitah rizna info shchodo togo, de same budut vechornyci u Lvovi, chy u Lembegrgu, chy na Spartaku (vul.Melnyka).Yak by tce tochno znaty!???
    Dyakuyu!
    Z povagoyu,
    Irka Lunka

  • Спочатку на сайті “Країна мрій” було вказано, що захід відбуватиметься у Львові у виставковому центрі «Lemberg». Але потім було виправлено, що “Етновечорниці” у Львові пройдуть у Палаці Спорту «Україна». Вірити треба останній інформації з сайту “Країна мрій”

  • Mila Marcin

    Добрий день!
    Тільки що повернулась з Палацу Спорту “Україна” (Львів). Хотіла придбати квитки на вечорниці, але там все закрито і близько ніхто не чув про цей захід. Навіть жодних афіш нема!!! Так все ж таки вони будуть? І де можна придбати квитки?