Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Знову Ukrainian fashion week!

09100305schАнонс: 15-21 жовтня 2009. м. Київ. В павільйоні ACCO International на проспекті Перемоги, 40Б відбудеться 25-тий Український тиждень моди (Ukrainian fashion week).

Під час головної модної події країни очікується показ 40 колекцій від дизайнерів різного ступеня популярності, а також нове грандіозне шоу – презентація Першої Української Премії в галузі моди. Розклад 25-того Українського тижня моди можна подивитись на офіційному сайті Ukrainian fashion week.

У вівторок 20-го жовтня о 17:00 на Ukrainian fashion week в розділі «Нові імена» буде представлено й роботу молодого дизайнера Ольги Gені. Ось як Ольга Gені описує свою колекцію: «Я хочу, щоб мій одяг не закривав, а відкривав чоловіка. Щоб чоловік зрозумів, що він може бути одночасно вольовим, наполегливим – і романтичним, по-дитячому наївним. Саме завдяки дитині всередині кожен чоловік здатний на сумасбродні й навіть геніальні ідеї. У своїй колекції я використовую і військову тематику, і романтичне етно. До речі, жінкам в чоловіках якраз і подобається це сполучення, тому що завдяки його сильним якостям вона бачить у ньому захисника, а завдяки його слабкості – того, кого хоче любити і опікувати.»

«Рідна мода»® сповідує такий самий підхід до чоловічої моди. Недарма на наших полицях можна побачити популярні серед оптимістичної та впевненої молоді вишиванки в стилі «Мілітарі» («Хакі», «Авіатор», «Нічна тінь» тощо), гімнастерки «Перехід-IV» та інший подібний одяг.

Отже «Рідна мода»® щиро вітає свого однодумця і бажає Ользі Gені перемоги!


В тему:

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Вишиванка “Мілітарі”

Гімнастерка-сорочка “Перехід-IV”

1 comment to Знову Ukrainian fashion week!