Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

«Сонячна сварга» на плечі

09092801schЗ давніх-давен наші предки обожнювали Сонце, котре дає нам світло і життєву енергію, котре є джерелом життя на Землі. І тому з великою пошаною малювали сонячну символіку – у вигляді кола з променями або динамічної сварги.

Минули тисячоліття, ми стали освяченими, знаємо, що Сонце – це найближча до нас зірка, навколо якої обертаються планети, серед яких і наша рідна Земля. Ми навчились літати в космосі, занурюватись на дно океану, розбирати по «цеглинках» ДНК та багато чого іншого. Проте сонце все так само продовжує бути джерелом життя на планеті. І ми, нащадки давніх сонцепоклонників, продовжуємо використовувати в своєму житті сонячну символіку.

На плечі нашої чоловічої сорочки вишита сонячна сварга, котру багато хто з вас бачив у підручниках з археології. Це давній символ, що через тисячоліття дійшов до нас і продовжує жити у сучасному світі.

Наша сорочка пошита з нерадикально-чорної тканини. На комірі-стійці, подібно до петлиць на військовому одязі, сонячно-жовтою ниткою вишиті два шумерські хрести. На лівому плечі такою самою сонячно-жовтою ниткою вишита велика сонячна сварга – чотири козероги, що обертаються навколо сакрального центру. Така сама сварга вишита й на правому боці. Її майже непомітно, але стає добре видно, коли людина протягує вперед руку для привітання.

Докладніше…

Comments are closed.