Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

“Карпатський вернісаж-2009″ завітав до Івано-Франківська (фото)

09090704schУ місті 5-6 вересня відбувся фестиваль народних промислів “Карпатський вернісаж-2009″. Понад 200 учасників із 20 областей України розмістились на майдані Андрея Шептицького в обласному центрі.

На відкритті свята лунали традиційні трембіти і звучали коломийки. А майстри попривозили і вишиванки, і витинанки, і народні прикраси, і картини, зокрема, й вишиті бісером, і ліжники, і музичні інструменти. А серед виробів з дерева 22 різьбярів розташувалися й розписні сирникові коники, на ятках 20 писанкарів можна побачити ще й велетенські писанки із яєць страусів.

Справжній гуцул, як на ілюстраціях з Захара Беркута

Справжній гуцул, як на ілюстраціях з "Захара Беркута"

Колоритні глядачі

Колоритні глядачі

Серед майстрів були й бортники

Серед майстрів були й бортники

84-річний Іван Кузьмович Тимошенко приїхав на фестиваль Карпатський вернісаж-2009 до Івано-Франківська 5 вересня 2009 року із села Хомутця Полтавської області.

84-річний Іван Кузьмович Тимошенко приїхав на фестиваль "Карпатський вернісаж-2009" до Івано-Франківська 5 вересня 2009 року із села Хомутця Полтавської області.

Все було яскраво - як от ці абсолютно російськомовні жительки селища Безлюднівка на Харківщині: не побоялися в бандерівське лігво прибути.

Все було яскраво - як от ці абсолютно російськомовні жительки селища Безлюднівка на Харківщині: не побоялися в бандерівське лігво прибути.

Автор:
Ірина Пустиннікова

Взагалі, якщо вас цікавлять оперативні та якісні фоторепортажі з різних етнофестивалів, історичних реконструкцій та інших подібних заходів – то радимо регулярно переглядати Живий Журнал Ірини Пустиннікової (Blacky).

В тему:

Скарби Ірини Свйонтек

Тчемо, вишиваємо, ярмаркуємо…

Добре наярмаркувалися…

Великодневий ярмарок

Весняні забави на свіжому повітрі

Comments are closed.