Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Посиденьки у Гончара

09061701schАнонс: 18 червня 2009. м. Київ. Олег Скрипка і команда “Країни мрій” запрошують новинарів, блогерів та найзапекліших фанатів фестивалю до дворику музею Івана Гончара. Вдягайте вишиванку й беріть з собою гарний настрій.

Шановні друзі та колеги!

Запрошуємо Вас на презентацію фестивалю «Країна Мрій» під назвою Посиденьки У Гончара, що відбудеться
18 червня у дворику Музею Івана Гончара (вул. І.Мазепи 29). Початок о 16.00

з 16.00 – зустріч гостей та запрошених, частування канапками з оселедцем, салом, пиріжками з капустою та вишнями і узваром.

16.20 – офіційна прес-конференція за участю ініціатора фестивалю Олега Скрипки, Олесі Жулинської (директора відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна»), братів Капранових (кураторів Літературної сцени та Книжкового ярмарку), Олексія Долі (куратора Алеї Майстрів), Тараса Грималюка (організатора фестивалю), Олени Бджоли (Українсько-Японський центр) та Вадима Красноокого (лідера гурту УКРАЇН’SKA MAD HEADS XL), котрі докладно розкажуть про всі творчі напрацювання та мрії, що втілюватимуть у цьогорічному фестивальному дійстві.

з 17.00 – Невелика концертна програма, ви почуєте виступи деяких учасників фестивалю, а власне, фольклорного гурту «Стріла», гурту народної музики «Надобридень», літературні читання братів Капранових а також виступ Олега Скрипки.

з 18.00 – частування усіх присутніх козацьким кулешем, що готувався під час цих Посиденьок.

з 18.20 – танці

Велике прохання до усіх гостей – будь-ласка, приходьте у вишиванках!
Чекаємо на Вас!

Коротко про цьогорічний фестиваль
27 червня на Співочому полі в Києві вшосте відбудеться міжнародний етнічний фестиваль Країна Мрій ’2009. Як вже повелося в Країні Мрій, повноцінно будуть представлені самобутні та сучасні стилі у виконанні вітчизняних й іноземних виконавців. З докладним розкладом подій можна ознайомитися на іменній сторінці дійства www.krainamriy.com у підрозділі «ФЕСТИВАЛЬ/2009/Програма». Звідти можна почерпнути відомості про учасників цьогорічного фестивалю – іноземних гостей, а також поважну когорту вітчизняних піснярів, співців, музик, поетів та літераторів.

Comments are closed.