Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Молоді дизайнери готуються до “Євро-2012″

Анонс: 14-15 травня, Київ. В столичному “Українському домі” пройде Міжнародний фестиваль дизайну й реклами, який вже вдруге організовує Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ).

Метою фестивалю є розкриття творчого й професійного потенціалу майбутніх дизайнерів, а також студентів напрямку підготовки “Дизайн”, спеціалізацій “Дизайн одягу”, “Графічний дизайн і реклама”, “Дизайн середовища” (інтер’єру, ландшафту). Цього року дизайнерські рішення мають бути спрямовані на тематичне оформлення, святкове проведення та розробку фірмового стилю України під час організації чемпіонату з футболу “Євро-2012″. Саме тому гасло цьогорічного фестивалю – “Молоді дизайнери назустріч Євро-2012″.

В спеціалізації „Дизайн одягу” передбачена окрема номінація “Фольк”. В цій номінації представлятимуться колекції як “культурно-історична трансформація образу та форми з можливим використанням народних традицій формотворення, оздоблення, виготовлення”.

У рамках фестивалю пройдуть майстер-класи, науково-практична конференція та відкрита прес-конференція за підсумками роботи фестивалю, а проведення конкурсів та фінал завершаться урочистою церемонією нагородження переможців та святковим концертом.

Заходи фестивалю відбуватимуться у Центральному залі “Українського дому”, великому виставковому залі, малому виставковому залі.

Відкрита підсумкова прес-конференція відбудеться приблизно о 16:00 15 травня у прес-центрі на 5 поверсі.

Comments are closed.