Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Фанати “Карпат” ходитимуть на матчі з “Динамо” у вишиванках

11121002schЛьвівські вболівальники збираються підтримувати “Карпати” у національному вбранні, незважаючи на погоду та місце зустрічі команд.

Вболівальники львівських “Карпат” планують впровадити традицію на усі роки та сезони: на матчі з київським “Динамо” львів’яни збираються ходити у вишиванках.

До цього фанатів клубу закликає ГО “Завжди вірні”, яка опублікувала на своєму сайті звернення до вболівальників.

“Чи це домашній матч, чи виїзний; незважаючи на погоду надворі! Нехай і буде холодно, проте під курткою усім обов’язково мати вишиванку, щоб під час співу державного гімну усі були у вишиваних сорочках!”, – йдеться у заяві організації.

11121001sch

Джерело:
“ТСН”

Від «Рідної моди»:

Нагадаємо, що 7 травня у Львові перед матчем «Карпати» (Львів) – «Динамо» (Київ) фани обох команд провели спільний марш у вишиванках, фоторепортаж з якого можна побачити на офіційному веб-сайті «Карпат».

Незадовго до цього маршу дизайнери футбольного клубу «Карпати» підготували партію українських вишиванок з емблемою клубу. (Детальніше про це – на офіційному сайті клубу)

Інша «вишиванкова» традиція зародилась у футбольному клубі «Дніпро» (Дніпропетровськ). За результатами голосування вболівальників визначається кращий за сезон гравець клубу, якому після цього фан-клуб «Дніпра» урочисто вручає вишиванку, виконану в біло-синьо-блакитній кольоровій гами клубу, з вишитими емблемою «Дніпра» на серці та прізвищем власника на спині.


В тему:

Футбольний марш у вишиванках

Українські бійці носять вишиванки

Туніки на ринзі

Туніки для групи підтримки

Фотоальбом Рідної моди. Спортсмени

1 comment to Фанати “Карпат” ходитимуть на матчі з “Динамо” у вишиванках