Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
знайомі обличчя

Поляки шитимуть уніформу УЄФА “Євро-2012″ із вишивкою Теліженко

10030501schЧеркащанка Олеся Теліженко розробила орнамент для офіційної уніформи УЄФА “Євро-2012″.

10030503sch

Фото: http://www.para.te.ua

Уніформа була презентована в лютому у Варшаві під час кваліфікаційного раунду турніру. Одяг буде розроблений в декількох категоріях: для членів комісії, офіційних асистентів та обслуговуючого персоналу (стюартів або хостес).

Польська компанія “Bytom SA”, яка виграла тендер на виготовлення одягу, зобов’язана виготовити та надати уніформу. Сума контракту не розголошується.

Відомий український дизайнер Олеся Теліженко, клієнтами якої є Віктор та Віталіна Ющенки, Раїса Богатирьова та Ніна Матвієнко, розробила елементи декору для жіночої сукні хостес.

Як розповіла “Прес-Центру” Олеся, вона розробила лінійку одягу для всіх учасників турніру. Але “Bytom SA” дуже агресивно відстоювала свої інтереси та наполягала на власних розробках. Єдине, що вдалося додати – елементи для одягу хостес. Але й тут поляки намагалися втрутитися: вони пропонували виконати декор наліпками. Але завдяки підтримці директора турніру Маркіяна Лубківського вдалося відстояти вишивку.

Розроблений візерунок створювався за мотивами колориту української вишивки та в поєднанні з властивими для футболу фактурами.

Буде виготовлено більше тисячі костюмів. Декор на них буде однаковим, але одяг польської та української сторін різнитиметься кольором – вбрання буде виконане в національних тонах.

Віталій ЛАТИШЕВ

Джерело:
“Прес-Центр”

В тему:

Персональний сайт Олесі Теліженко

ГАЙДАМАКИ вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week

Олеся Теліженко: Мій стиль — етно-кутюр

«Скіфське золото» на сучасному одязі

ОЛЕСЯ ТЕЛІЖЕНКО: “Весілля і народження сина – найкращі дні у моєму житті”

2 comments to Поляки шитимуть уніформу УЄФА “Євро-2012″ із вишивкою Теліженко