Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Туніка-плаття від Олени Тимошенко

09101609schДва в одному: сучасна туніка під джинси або міні-плаття з тканим узором.

Останнім часом серед дівчат та молодих жінок не абияким попитом користуються туніки-плаття. Ще б пак: у спеку – це чудове міні-плаття, а трішки холодніше – і це вже туніка поверх всесезонних джинсів.

Цього разу «Рідна мода»® пропонує вашій увазі туніки-плаття дизайнера Олени Тимошенко. Виткані на ручному ткацькому верстаті та пошиті дбайливими жіночими руками ці туніки передають тепло, радість та удачу тим, хто їх вдягає. Ручне ткання чистою бавовняною ниткою за традиційною технологією створює приємну на дотик м’яку тканину.

На сьогодні пані Олена пропонує два варіанти покрою туніки-плаття: з коротким рукавом-ліхтариком та з рукавом “три чверті”. Зараз на сайті «Рідної моди»® виставлено два варіанти кольорової гами тканого узору: болотний та червоний. Хоча за бажанням можна зробити будь-який – на що лише спроможні ваша фантазія та наявність кольорових ниток.

Виготовляються на замовлення за наданими розмірами. Термін виконання – 2 тижні. Розміри від 40 до 48. Для докладнішої інформації клацніть курсором на фото.

09101612sch 09101613sch

Нагадаємо, що раніше на полицях «Рідної моди»® вже з’явились туніки-плаття дизайнера Тамари Матвійчук.


В тему:

Вишукані жіночі блузи

Від рослини до тканини: складна історія простого полотна

Поліські мотиви в сучасному одязі

1 comment to Туніка-плаття від Олени Тимошенко